Supă cremă „rădăuțeană”

0

Această supă cremă se numește rădăuțeană pentru că a rezultat din legumele utilizate pentru a face ciorba rădăuțeană. Nu am știut ce altă denumire să îi dau :)).

Ca și preparare și ingrediente nu este complicată pentru că rezultă din ce a rămas de la o altă mâncare.

Mi s-a părut gustoasă – supă cremă de legume normală cu ceva mai mult piper. Dacă doriți puteți scoate piperul.

Ideea este că nu irosiți legumele utilizate anterior și faceți și un alt fel de mâncare în doar cinci minute.

În plus, având în vedere cantitatea mare de legume este și o mâncare sănătoasă.

Timp de execuţie 5 minute – Complexitate redusă
Valori nutritive/porție
Calorii
189
Glucide
    22.4 g
Proteine
      6.3 g
Lipide
      8.3 g
Valorile prezente în tabel sunt orientative

Ingrediente pentru cinci porții de supă cremă „rădăuțeană
– legumele rămase de la ciorba rădăuțeană;
– 250 grame smântână 12%;
– 250 grame iaurt;
– dacă vă lasă sufletul – un polonic de supă de legume pentru ciorba rădăuțeană;
– sare.

Dacă nu vreți să puneți supă mai puteți pune 100 grame iaurt.

Mod de preparare supă cremă „rădăuțeană”
Se pun legumele în blender. Peste ele se adaugă celelalte ingrediente și se omogenizează bine.

Dacă vi se pare prea mult piper puteți să îl scoateți înainte de a pune legumele în blender.

supă cremă rădăuțeană

Dregeți de sare și cam gata.

Print Friendly

Informațiile prezente pe această pagină, inclusiv cele din comentarii, au caracter informativ și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Nu vă fundamentați acțiunea sau lipsa de acțiune doar pe baza acestora. Trebuie să consultați medicul specialist cu privire la orice problemă sau informație referitoare la sănătatea și bunăstarea dumneavoastră.

Niciun comentariu

Spune-ți părerea

Abonează-te la Newsletter pentru a nu rata ultimele articole publicate pe CeSăMâncăm.ro

Introduceţi adresa de e-mail

Adresa de e-mail trebuie confirmată! Veți primi un e-mail de activare de la FeedBurner Email Subscriptions.